E premte, 19 dhjetor, 2014

Media Arkivi

Ndryshimet e kodit penali
X
04.06.2013
Në Shqipëri prej ditës së sotme kanë hyrë në fuqi ndryshimet në kodin penal të cilat parashikojnë një ashpërsim të ndjeshëm të dënimeve për rastet e vrasjeve të policëve, grave, vrasjeve për gjakmarrje apo dhe armëmbajtje pa leje të cilat shkojnë deri në 30 vjet apo burgim të përjetshëm. Një element i ri i kësaj pakete është se për këto vepra penal nuk ka dënim alternativ dhe nuk parashikohet asnjë lloj lehtësie.

Ndryshimet e kodit penal

Publikuar 04.06.2013

Në Shqipëri prej ditës së sotme kanë hyrë në fuqi ndryshimet në kodin penal të cilat parashikojnë një ashpërsim të ndjeshëm të dënimeve për rastet e vrasjeve të policëve, grave, vrasjeve për gjakmarrje apo dhe armëmbajtje pa leje të cilat shkojnë deri në 30 vjet apo burgim të përjetshëm. Një element i ri i kësaj pakete është se për këto vepra penal nuk ka dënim alternativ dhe nuk parashikohet asnjë lloj lehtësie.