E mërkurë, 04 maj, 2016

  Media Arkivi

  Gjakmarrja në Shqipërii
  X
  30.08.2013
  Gjakmarrja është një dukuri e cila vazhdon të mundojë shoqërinë shqiptare, megjithëse disa nga shifrat e larta të viteve të mëparshme janë në rënie. Studimi më i fundit i komitetit të pajtimit mbarëkombëtar nxorri se aktualisht janë 1 mijë e 208 familje të ngujuara në të gjithë vendin nga 1 mijë e 670 që ishin deri një vit më parë. Midis këtyre familjeve janë 590 fëmijë të ngujuar dhe rreth 500 gra e vajza.

  Gjakmarrja në Shqipëri

  Publikuar 30.08.2013

  Gjakmarrja është një dukuri e cila vazhdon të mundojë shoqërinë shqiptare, megjithëse disa nga shifrat e larta të viteve të mëparshme janë në rënie. Studimi më i fundit i komitetit të pajtimit mbarëkombëtar nxorri se aktualisht janë 1 mijë e 208 familje të ngujuara në të gjithë vendin nga 1 mijë e 670 që ishin deri një vit më parë. Midis këtyre familjeve janë 590 fëmijë të ngujuar dhe rreth 500 gra e vajza.