E dielë, 01 maj, 2016

  Media Arkivi

  Studim mbi korrupsionin në Kosovëi
  X
  12.11.2013
  Një studim i Zyrës së Kombeve të Bashkuara për Drogë dhe Krim, i publikuar sot në Prishtinë, dëshmon se bizneset në Kosovë janë të detyruara t’u paguajnë ryshfete zyrtarëve publikë, në mënyrë të përsëritur gjatë gjithë vitit në këmbim të lehtësirave të të bërit biznes.Studimi është bazuar në anketimin e rreth dy mijë bizneseve private në Kosovë, një pjesë e konsiderueshme e të cilave kanë pohuar se paguajnë ryshfete ndërsa një numër i vogël i tyre ka marrë guximin të raportojë këto raste.

  Studim mbi korrupsionin në Kosovë

  Publikuar 12.11.2013

  Një studim i Zyrës së Kombeve të Bashkuara për Drogë dhe Krim, i publikuar sot në Prishtinë, dëshmon se bizneset në Kosovë janë të detyruara t’u paguajnë ryshfete zyrtarëve publikë, në mënyrë të përsëritur gjatë gjithë vitit në këmbim të lehtësirave të të bërit biznes.Studimi është bazuar në anketimin e rreth dy mijë bizneseve private në Kosovë, një pjesë e konsiderueshme e të cilave kanë pohuar se paguajnë ryshfete ndërsa një numër i vogël i tyre ka marrë guximin të raportojë këto raste.