E enjte, 26 nëntor, 2015

Media Arkivi

Menaxhimi i doganavei
X
12.11.2013
Në Shqipëri, komisioni parlamentar i ekonomisë diskutoi sot një projekt-ligj për menaxhimin e doganave, i cili synon të godasë korrupsionin në një nga sektorët më të akuzuar për abuzime. Deputetët diskutuan edhe një kontratë me nje kompani britanike, e cila pritet të ndihmojë qeverinë në këtë fushë. Por, opozita tha se vetë marrëveshja me këtë kompani ngjall dyshime për korrupsion, sepse ajo u caktua nga qeveria dhe nuk u zgjodh me tender publik.

Menaxhimi i doganave

Publikuar 12.11.2013

Në Shqipëri, komisioni parlamentar i ekonomisë diskutoi sot një projekt-ligj për menaxhimin e doganave, i cili synon të godasë korrupsionin në një nga sektorët më të akuzuar për abuzime. Deputetët diskutuan edhe një kontratë me nje kompani britanike, e cila pritet të ndihmojë qeverinë në këtë fushë. Por, opozita tha se vetë marrëveshja me këtë kompani ngjall dyshime për korrupsion, sepse ajo u caktua nga qeveria dhe nuk u zgjodh me tender publik.