E dielë, 14 shkurt, 2016

  Media Arkivi

  Të dyshuar për terrorizëm në Kosovëi
  X
  12.11.2013
  Autoritetet në Kosovë thanë se gjashtë veta po mbahen në paraburgim nën dyshimet për përgatitje të veprimeve terroriste dhe atyre kundër rendit kushtetues të Kosovës. Të gjashtë personat u arrestuan javën e kaluar në një operacion që kishte pasuar disa muaj hetimesh të fshehta të policisë dhe agjencisë së zbulimit të Kosovës. Policia tha se është duke hetuar një kërcënim drejtuar asaj nëpërmjet postës elektronike nga një organizatë e panjohur qëe quan veten “Xhemati i Xhihadit në Kosovë”, nëpërmjet së cilës kërkohet lirimi i të arrestuarve.

  Të dyshuar për terrorizëm në Kosovë

  Publikuar 12.11.2013

  Autoritetet në Kosovë thanë se gjashtë veta po mbahen në paraburgim nën dyshimet për përgatitje të veprimeve terroriste dhe atyre kundër rendit kushtetues të Kosovës. Të gjashtë personat u arrestuan javën e kaluar në një operacion që kishte pasuar disa muaj hetimesh të fshehta të policisë dhe agjencisë së zbulimit të Kosovës. Policia tha se është duke hetuar një kërcënim drejtuar asaj nëpërmjet postës elektronike nga një organizatë e panjohur qëe quan veten “Xhemati i Xhihadit në Kosovë”, nëpërmjet së cilës kërkohet lirimi i të arrestuarve.