E enjte, 05 maj, 2016

  Media Arkivi

  Intervistë me znj. Edita Tahirii
  X
  14.11.2013
  Zëvendëskryeministrja e Kosovës, Edita Tahiri, ndodhet këto ditë në SHBA ku fillimisht me ftesën e organizatës UN-Women, mori pjesë në Konferencën ndërkombëtare të OKB-së, për fuqizimin e grave në vendimmarrje, dhe tani po qëndorn në Washington për t'u takuar me zyrtarë amerikanë.

  Intervistë me znj. Edita Tahiri

  Publikuar 14.11.2013

  Zëvendëskryeministrja e Kosovës, Edita Tahiri, ndodhet këto ditë në SHBA ku fillimisht me ftesën e organizatës UN-Women, mori pjesë në Konferencën ndërkombëtare të OKB-së, për fuqizimin e grave në vendimmarrje, dhe tani po qëndorn në Washington për t'u takuar me zyrtarë amerikanë.