E mërkurë, 04 maj, 2016

  Media Arkivi

  Draft Entryi
  X
  14.11.2013
  Ndërsa qytetarët vazhdojnë protestat, ekspertë, studiues dhe diplomatë shfaqin pikëpamje të ndryshme mbi mundësinë e shkatërrimit në Shqipëri të armëve kimike siriane. Ekspertët shprehen për një shqyrtim gjakftohtë të çështjes, diplomatët kërkojnë më shumë garanci për ndotjet, ndërsa veprimtarët e mjedisit theksojnë rreziqet e transportit të lëndëve kimike.

  Draft Entry

  Publikuar 14.11.2013

  Ndërsa qytetarët vazhdojnë protestat, ekspertë, studiues dhe diplomatë shfaqin pikëpamje të ndryshme mbi mundësinë e shkatërrimit në Shqipëri të armëve kimike siriane. Ekspertët shprehen për një shqyrtim gjakftohtë të çështjes, diplomatët kërkojnë më shumë garanci për ndotjet, ndërsa veprimtarët e mjedisit theksojnë rreziqet e transportit të lëndëve kimike.