E mërkurë, 04 maj, 2016

  Lajme

  Zonat e Ndoturai
  X
  18.02.2014
  Në Shqipëri, një numër i madh zonash të ndotura vazhdojnë të rrezikojnë jetën dhe shëndetin e banorëve. Një prej ketyre zonave të ndotura është edhe ish-venddepozitimi i mbeturinave në periferi të qytetit të Shkodrës, ku për më shumë se 15 vjet janë depozituar mbeturinat e qytetit.

  Zonat e Ndotura

  Publikuar 18.02.2014

  Në Shqipëri, një numër i madh zonash të ndotura vazhdojnë të rrezikojnë jetën dhe shëndetin e banorëve. Një prej ketyre zonave të ndotura është edhe ish-venddepozitimi i mbeturinave në periferi të qytetit të Shkodrës, ku për më shumë se 15 vjet janë depozituar mbeturinat e qytetit.


  Ky forum është mbyllur
  Komente
       
  Në këtë forum nuk ka ende komente. Bëhuni i pari që komentoni