E martë, 09 shkurt, 2016

  Media Arkivi

  Gjirokastër, operacione kundër narkotikëvei
  X
  19.02.2014
  Policia në jug të Shqipërisë iu rikthye operacioneve për bllokimin e lëndëve narkotike. Mbi dyqind kilogramë mariuanë u bllokuan në Gjirokastër dhe në Sarandë. Policia shqiptare po përballet me raste gjithnjë e më të shtuara të transportimit të narkotikëve përmes hapësirës detare. Ndërkaq në rastet e fundit të transportimit te droges në kufirin greko shqiptar kanë rezultuar të implikuar edhe policë greke njoftuan buirmet zyrtare të policisë greke.

  Gjirokastër, operacione kundër narkotikëve

  Publikuar 19.02.2014

  Policia në jug të Shqipërisë iu rikthye operacioneve për bllokimin e lëndëve narkotike. Mbi dyqind kilogramë mariuanë u bllokuan në Gjirokastër dhe në Sarandë. Policia shqiptare po përballet me raste gjithnjë e më të shtuara të transportimit të narkotikëve përmes hapësirës detare. Ndërkaq në rastet e fundit të transportimit te droges në kufirin greko shqiptar kanë rezultuar të implikuar edhe policë greke njoftuan buirmet zyrtare të policisë greke.