E enjte, 05 maj, 2016

  Media Arkivi

  Intervistë me z. Enver Hasanini
  X
  19.02.2014
  Kryetari i Gjykatës Kushtetuese të Kosovës, Enver Hasani ndodhet në Dallas të Teksasit ku do të mbajë një ligjeratë mbi “Rolin dhe pozitën e gjykatave kushtetuese në Evropën juglindore: Rasti i Kosovës”. Me zotin Hasani ne zhvilluam një bisedë të drejtëpërdrejt përmes Skype-it.

  Intervistë me z. Enver Hasanin

  Publikuar 19.02.2014

  Kryetari i Gjykatës Kushtetuese të Kosovës, Enver Hasani ndodhet në Dallas të Teksasit ku do të mbajë një ligjeratë mbi “Rolin dhe pozitën e gjykatave kushtetuese në Evropën juglindore: Rasti i Kosovës”. Me zotin Hasani ne zhvilluam një bisedë të drejtëpërdrejt përmes Skype-it.