E mërkurë, 04 maj, 2016

    Ditari

    Ditarii
    X
    26.03.2014
    Emisioni televiziv Ditari sjell pranë jush lajmet më të fundit nga bota, korrespondencat nga rajoni, intervista dhe analiza me tema nga më të larmishmet. Ju mund të gjeni gjithashtu të rejat e fundit nga mjekësia dhe shkenca, si edhe nga bota e artit.

    Ditari

    Publikuar 26.03.2014

    Emisioni televiziv Ditari sjell pranë jush lajmet më të fundit nga bota, korrespondencat nga rajoni, intervista dhe analiza me tema nga më të larmishmet. Ju mund të gjeni gjithashtu të rejat e fundit nga mjekësia dhe shkenca, si edhe nga bota e artit.

    Video Ditari

    04.05.2016

    Video Ditari

    03.05.2016

    Video Ditari

    02.05.2016

    Video Ditari

    01.05.2016

    Video Ditari

    30.04.2016

    Video Ditari

    29.04.2016

    Video Ditari

    28.04.2016

    Video Ditari

    27.04.2016

    Video Ditari

    26.04.2016

    Ditari

    Emisioni televiziv Ditari sjell pranë jush lajmet më të fundit nga bota, korrespondencat nga rajoni, intervista dhe analiza me tema nga më të larmishmet. Ju mund të gjeni gjithashtu të rejat e fundit nga mjekësia dhe shkenca, si edhe nga bota e artit. Ditarin ju mund ta ndiqni njëkohësisht edhe në valët e radios.

    Emisioni televiziv Ditari sjell pranë jush lajmet më të fundit nga bota, korrespondencat nga rajoni, intervista dhe analiza me tema nga më të larmishmet. Ju mund të gjeni gjithashtu të rejat e fundit nga mjekësia dhe shkenca, si edhe nga bota e artit. Ditarin ju mund ta ndiqni njëkohësisht edhe në valët e radios.

    Valët dhe frekuencat
     
    Programi Televiziv Ditari nga ora 18:00 deri në 18:30 mund të ndiqet përmes satelitit Hotbird 8, drejtimi 13 gradë në lindje, transponderi 76, polarizimi vertikal, numri i identifikimit të rrjetit 1 ose 4, frekuenca 12.226 GHz, Symbol Rate 27.5 MS/S (megasymbol per sekonde), FEC 3/4, kanali 240.

    Partnerët:

    NË SHQIPËRI
     
    RTSH (Tiranë), News 24, (Tiranë), TV Onufri (Berat), TV Mati (Burrel), AVN (Fier), 
    TV Gjirokastër (Gjirokastër), TV Kukës (Kukës), TV Lezha (Lezhë), TV Dibra (Peshkopi), 
    TV Sot 7 (Pogradec), TV Puka (Pukë), TV Mirdita (Rrëshen), TV Trio Cable (Vlorë), TV 6+1 (Vlorë), TV Amantia (Vlorë), TV B. Curri (Tropojë), TV Korça (Korçë), RTV ABC (Korçë)
     
    NË KOSOVË
     
    RTV 21 (Prishtinë), TV Mitrovica (Mitrovicë), TV A1 (Prizren), RTV Prizreni (Prizren), 
    RTV Dukagjini (Pejë), TV Vali (Gjilan), TVMEN (Gjilan) TV Liria (Ferizaj), TV Tema (Ferizaj)
     
    NË MAQEDONI
     
    TV Gura (Kërçovë), TV Era (Shkup), TV Art Kanal (Strugë), TV Kaltrina (Strugë), TV Art (Tetova), TV Çegrani (Çegran), TV Hana (Kumanovë), TV Festa (Kumanovë), TV Koha (Tetovë), TV Uskana (Kërçovë), TV 2 (Gostivar)
     
    NË MAL TË ZI
     
    TV Teuta (Ulqin), TV Boin (Ulqin)
     
    NË SERBI
     
    RTV Spektri (Bujanoc)