E dielë, 01 maj, 2016

  Ballkani

  Shqipëri: Opozita braktis parlamentini
  X
  27.03.2014
  Në Tiranë, deputetët e opozitës braktisën përsëri parlamentin, në shenjë proteste për shkeljet ligjore, që sipas tyre, po bën qeveria. Kryeministri Rama përsëriti ftesën për dialog, për reformën territoriale dhe për shumë probleme të tjera në vend.

  Shqipëri: Opozita braktis parlamentin

  Publikuar 27.03.2014

  Në Tiranë, deputetët e opozitës braktisën përsëri parlamentin, në shenjë proteste për shkeljet ligjore, që sipas tyre, po bën qeveria. Kryeministri Rama përsëriti ftesën për dialog, për reformën territoriale dhe për shumë probleme të tjera në vend.