E premte, 12 shkurt, 2016

  Subscribe to free VOA podcasts!
  Shërbimi podcast i Zërit të Amerikës ju ofron tre mënyra për të shkarkuar programet që dëshironi të shikoni ose dëgjoni në çdo kohë, në çdo kompjuter, ose në pajisjet e dorës.

  1. iTunes: Në se keni programin iTunes në kompjuterin tuaj, klikoni tek butoni podcast dhe ndiqni udhezimet përkatëse për të shkarkuar programet e Zërit të Amerikës.
   

  2. Google Reader: If you have a Google account you can subscribe using Google Reader. Click on the Google Reader button under the program description, then follow the directions in Google to subscribe.

  3. RSS: Në se nuk përdorni iTunes ose Yahoo, ju mund të përdorni çdo program tjetër që lexon shërbimet me podcast ose RSS për t’u abonuar.

  Për të dëgjuar ose shikuar programet pa u abonuar: Ju mund t’i dëgjoni ose shikoni programet me podcast drejtpërdrejt nga kjo faqe. Klikoni tek butoni Dëgjoni ose Shikoni.


   

  Ditari

  Programi televiziv Ditari me të rejat e fundit nga bota e rajoni. Njihuni me zhvillimet më të rëndësishme në vendin tuaj dhe mendimet e analistëve rreth tyre

  SubscribeGoogle readeriTunes

  ‪Ditari në audio

  Zëri i Amerikës në shqip me të rejat e fundit nga ngjarjet ndërkombëtare, rajonale dhe vendore. Analiza, materiale shkencore dhe rubrika kulturore

  SubscribeGoogle readeriTunes

  Lajmet e mëngjesit

  Zëri i Amerikës në shqip me të rejat e fundit nga ngjarjet ndërkombëtare, rajonale dhe vendore. Analiza, materiale shkencore dhe rubrika kulturore

  SubscribeGoogle readeriTunes

  Lajmet e mbrëmjes

  "Zëri i Amerikës në shqip me të rejat e fundit nga ngjarjet ndërkombëtare, rajonale dhe vendore. Analiza, materiale shkencore dhe rubrika kulturore

  SubscribeGoogle readeriTunes