E mërkurë, 23 prill, 2014

ballkani

Reforma territoriale, ndryshim formulës së komisionit

Shumica synon zhbllokimin e aktivitetit të komisionit parlamentar. Opozita: reforma e njëanshme do jetë me pasoja. Hetim për akuzat e përfshirjes së ushtrisë në trafik droge Më tepër

Shkodër: Shënohet Dita Ndërkombëtare e Tokës

Një grup çiklistësh të Ambasadës Amerikane nisën nga Shkodra një udhëtim disa ditor nëpër qytetet e Shqipërisë Më tepër

Thirrje për miratimin e gjykatës së posaçme në Kosovë

Parlamenti diskuton të mërkurën zgjatjen e mandatit të EULEX-it dhe krijimin e një gjykate që do të trajtojë pretendimet për krime lufte në Kosovë Më tepër

Shqipëri: Qeveria mbështet prodhuesit e veshjeve

Qeveria u angazhua të rimbursojë taksën e vlerës së shtuar brenda 30 ditëve, të mbështesë firmat me 4 paga në vit për çdo punëtor të ri dhe sigurimet shoqërore për një vit. Më tepër

Kosova Easter

Kremtimi i Pashkëve në Shqipëri dhe Kosovë

Udhëheqësit politikë e fetarë, e kanë vënë theksin te përpjekjet për paqen, tolerancën dhe pajtimin ndërmjet njerëzve Më tepër


TË TJERA