E mërkurë, 26 nëntor, 2014

KULTURË

Muzeu i Bernës dhe arti gjerman

Një muze në Zvicër thotë se do të pranojë një koleksion arti me vlera të jashtëzakonshme, të cilat i kishte një gjerman, mes të cilave kishte kryevepra arti të cilat nazistët ja kishin grabitur pronarëve të tyre hebrej Më tepër

Muzika shqiptare në një universitet amerikan

Në universitetin publik të Montclair-it, në Nju Xhersi, tani mund të studiohet muzikë shqiptare, me Raif Hysenin dhe Merita Halilin Më tepër

Partneritet mes Ulqinit dhe Shkodrës

Ekspozita e realizuar në partneritet mes Ulqinit dhe Shkodrës, u vlerësua ndër projektet më të bukura kulturore dhe etnografike në rajon. Më tepër

Ekspozitë me kostume filmash të Hollivudit

Akademia e Arteve dhe Shkencave Filmike po krijon ekspozitën e saj të parë në vendin që do të bëhet muzeu kryesor në Hollivud kushtuar kinemasë Më tepër

Ekspozitë me kostume filmash të Hollivudit

Akademia e Arteve dhe Shkencave Filmike po krijon ekspozitën e saj të parë në vendin që do të bëhet muzeu kryesor në Hollivud kushtuar kinemasë Më tepër