E enjte, 11 shkurt, 2016

  Mjedisi

  A large video monitor shows former New York mayor Michael Bloomberg, the U.N. Secretary-General’s special envoy for cities and climate change, address the biennial Investor Summit on Climate Risk on Jan. 27, 2016, at U.N. headquarters.

  Investimet për ndryshimet klimatike

  Teaser: Në Nju Jork u mbajt një takim i investitorëve dhe biznesmenëve botërorë me synimin për të investuar deri në 44 triliardë dollarë për projekte bazuar tek energjia e pastër Më tepër

  Moti ekstrem: çfarë premton e ardhmja

  Kombinohen ngrohja globale dhe El Ninjo duke krijuar kështu një mot ekstrem në mbarë botën Më tepër

  Shqipëri, ndalohet shfrytëzimi i pyjeve

  Vendi ka humbur rreth 20 për qind të fondit pyjor nga prerjet pa asnjë kujdes. Më tepër

  The island village of Kivalina, an Alaska Native community of 400 people the White House chose to highlight as a community at risk from rising sea levels, can be seen from Air Force One as U.S. President Barack Obama flies to Kotzebue, Alaska Sept. 2, 201

  Pasojat e ngrohjes globale në Alaskë

  Rreth 80 për qind e këtij shteti është e mbuluar me një shtresë dheu, e ngrirë gjatë të gjithë vitit, por që tani është duke shkrirë Më tepër

  Marrëveshja e Parisit dhe ngrohja globale

  Marrëveshja synon të ngadalësohet ritmi i ngrohjes globale Më tepër


  No records found for this widget:902