E enjte, 11 shkurt, 2016

  Shëndetësi

  Kabinat mjekësore në Francë

  Kioskat telemjekësore afrojnë pacientët më pranë mjekut Më tepër

  Projekti i telemjekësisë në Shqipëri

  Ideuesi dhe drejtuesi i projektit, dr.Rifat Latifi, thotë se tashmë, që rrjeti i telemjekësisë u shtri në të gjithë territorin, është koha që shëndetësia shqiptare të përfitojë sa më shumë Më tepër

  Brazil: Shqetësim për mënyrën e përhapjes së Zikës

  Zyrtarët brazilianë të shëndetësisë thonë se kanë gjetur kampione të gjalla të virusit Zika në mostra pështyme dhe urine. Më tepër

  Mushkonja që transmeton Zikën edhe në Uashington

  Ndërsa fokusi ka qenë tek prania e kësaj mushkonje në Amerikën Latine, një biolog e ka zbuluar atë në Uashington Më tepër

  Kryqi i Kuq, masa urgjente për virusin Zika

  Federata Ndërkombëtare e Kryqit të Kuq dhe Shoqatave të Gjysmëhënës së Kuqe bëri sot thirrje për 2.3 milion dollarë për të mbështetur një reagim rajonal ndaj krizës Më tepër