E shtunë, 25 tetor, 2014

AMERIKA

Pacientja amerikane shërohet nga Ebola

Nina Pham, një infermjere në një spital të Dallasit në Teksas që trajtoi pacientin e parë të diagnostikuar me Ebola në Shtetet e Bashkuara rezulton e shëruar Më tepër

Zgjedhjet e mesit të mandadit: faktori i frikës

Një anketë e kohëve të fundit pasqyron prirje nervozizmi mes votuesve amerikanë në prag të zgjedhjeve të 4 nëntorit për në Kongres, në nivel shteti dhe në nivel lokal Më tepër

Incident tjetër në Shtëpinë e Bardhë

Një 23-vjeçar është ndaluar nga policia, pasi kapërceu gardhin dhe hyri në oborrin e Shtëpisë së Bardhë, duke shkaktuar një bllokim në kompleksin presidencial të Shteteve të Bashkuara Më tepër

SHBA: Beteja politike për kontrollin e Senatit

Në zgjedhjet e mesit të mandatit pas dy javësh, një numër garash do të përcaktojnë se cila parti do të ketë shumicën në Senat vitin e ardhshëm Më tepër

Vdes legjenda e gazetarisë amerikane, Ben Bradlee

Bradlee ishte kryeredaktori i gazetës Washington Post, që drejtoi mbulimin e skandalit Watergate që çoi në dorëheqjen e Presidentit Riçard Nikson Më tepër