E premte, 12 shkurt, 2016

  Bota

  CIA Director John Brennan responds to a question as he speaks at the Global Security Forum 2015, at the Center for Strategic and International Studies (CSIS) in Washington, Nov. 16, 2015.

  CIA: ISIS ka përdorur armë kimike

  John Brennan thotë se ka disa raste ku grupi terrorist ka përdorur “municione kimike në luftime” Më tepër

  Përgatitjet tekonologjike për Olimpiket 2016

  Këtë vit i gjithë sistemi në Rio de Zhaneiro do të operohet nga reja dixhitale që miliona tifozë në mbarë botën të marrin informatat që u interesojnë në çdo moment. Më tepër

  Democratic U.S. presidential candidate

  Clinton dhe Sanders përballen në Wisconsin

  Ashpërsohet gjuha e kandidatëve në kampin demokrat Më tepër

  Plan i ri për Sirinë

  Fuqitë botërore kanë rënë dakord mbi një plan për ndërprerjen e armiqësive në Siri, pa arritur një marrëveshje për armëpushim Më tepër

  Rusia e zemëruar me NATO-n

  Rusia zemërohet prej zgjerimit të NATO-s në Evropën Lindore Më tepër