Lidhje

Problemet e mjedisit

  • Raimond Kola

Në jug të Shqipërisë problemet e mjedisit vazhdojnë të mbeten të mprehta. Ndotja e Luginës së Drinos por edhe menaxhimi i hapesirave urbane në qytete kerkojne sipas specialisteve me shume vemendje. Studiuesit vleresojne se edhe mjaft inisiativa ligjore ne mbrojtje te mjedisit duan kohe të zbatohen nga komunitetet e banorëve dhe vetë bizneset.

XS
SM
MD
LG