Lidhje

Prodhimi i energjisë elektrike

  • Pëllumb Sulo

Ka nisur sot prodhimi i energjisë elektrike në Hidrocentralin e Ashtës, i cili po ndërtohet me koncesion nga kompania austriake VERBUND-EVN. Në ceremoninë e rastit, Kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha, u shpreh se Shqipëria po nxit dhe lehtëson investimet e huaja, si një rrugë e sigurtë për tu mbrojtur nga kriza e rëndë ekonomike, që ka përfshirë vendet përreth dhe më gjërë.

XS
SM
MD
LG