Lidhje

Fotoekspozitë e fëmijëve të ngujuar

  • Pëllumb Sulo

Në Shkodër është hapur një fotoekspozitë e veçante me 30 foto të fëmijëve që ndodhen të ngujuar për shkak të frikës nga gjakmarrja. Fotoekspozita e titulluar “Pse frikë nga jeta….” është një nisëm e Komisionit “Drejtësi e Paqe” për të tërhequr vëmendjen e opinionit qytetar dhe strukturave shtetërore për të forcuar luftën kundër këtij fenomeni.

XS
SM
MD
LG