Lidhje

4 projete në programin IPA të BE

  • Pëllumb Sulo

Qarku i Shkodrës po merr pjesë me katër projekte në Programin IPA të Bashkimit Europian, që mbështet Shqipërinë në përpjekjet për anëtarësim në Bashkimin Europian. Projektet përqendrohen në fushën e bashkëpunimit ndërkufitar në Malin e Zi dhe vendet e tjera të rajonit, që lagen nga ujrat e detit Adriatik.

XS
SM
MD
LG