Lidhje

Softbolli në Kosovë


Për shumicën e fëmijëve të Kosovës, futbolli është sporti kryesor, por disa prej tyre kanë filluar të merren me një sport të ri, softbollin, që më parë ishte sport i panjohur për ta. Ushtarët amerikanë të KFOR-it po ua mësojnë fëmijëve të Kosovës këtë sport dhe kohët e fundit në bazën ushtarake Bondsteel ata kanë organizuar një kamp softbolli ku kanë marrë pjesë tre ekipe fëmijësh.

XS
SM
MD
LG