Lidhje

Media Arkivi

Skeleti robotik


Një skiatore e garave speciale Olimpike është duke mësuar të ecë me anën e një skeleti robotik, i cili mundëson qëndrimin në këmbë dhe ecjen. Skiatorja britanike ka ndihmuar prodhuesit të përsosin një pajisje, e cila po tregtohet tani si skeleti i parë robotik që lejon pavarësinë e plotë të përdoruesit.

XS
SM
MD
LG