Lidhje

Shqipëri, përplasje në parlament

  • Armand Mero

Në Shqipëri shumica dhe opozita u përplasën sot në parlament mbi marrëveshjen për shitjen e hidrocentralit të Lanabregasit ndërmarrjes së ujësjellit të Tiranës. Sipas opozitës e gjithë kjo është një manovër e qeverisë për të mbushur arkën e boshatisur të shtetit, siç u shprehën ata. Por qeveria nga ana e saj deklaroi se kjo shitje është në interes të qytetarëve dhe mbajtjes së ulët të çmimit të ujit.

XS
SM
MD
LG