Lidhje

Media Arkivi

Analistët shqipëtaro-amerkanë për zgjedhjet

  • Rudina Dervishi

Për të diskutuar mbi rezultatin e zgjedhjeve dhe ndikimin që do të ketë një mandat i dytë i presidentit Obama për ekonominë amerikane në emisionit Ditari kishi të ftuar për një intervistë, zotin Shinasi Rama, profesor doktor i shkencave politike në Universitetin e Nju Jorkut dhe zonjën Rudina Seseri, partnere me firmën financiare Faihaven Capital në Boston.

XS
SM
MD
LG