Lidhje

Gratë përballen me vështirësi integrimi

  • Pëllumb Sulo

Gjatë 20 viteve të fundit, zona periferike e qytetit të Shkodrës është populluar nga mijra familje, të zbritura nga zonat malore të Veriut të Shqipërisë. Këto familje vazhdojnë të përballen me vështirëesi në procesin e integrimit me jetën e qytetit. Në veçanti, gratë e këtyre zonave ndeshen meprobleme ekonomike dhe mundësi të pakta për punësim në qytet.

XS
SM
MD
LG