Lidhje

Universiteti i Tetovës me objekt të ri


Universiteti Shtetëror i Tetovës përuroi sot objektin e ri, një ndërtesë me hapësira dhe mjete moderne. Ndërtesa e financuar nga Ministria e Arsimit ka kushtuar dhjetë milion Euro. Ky univeristet që veproi jashtë sistemit të arsimit të Maqedonisë për dhjetë vjet deri kur u zyrtarizua në vitin 2004, sot ka mbi dhjetë mijë studentë dhe degë të shpërndara në pesë qendra të banuara nga shqiptarët në Maqedoni.
XS
SM
MD
LG