Lidhje

Projekti 'Menaxhimi i integruar i Liqenit të Shkodrës'


Projekti i financuar nga Banka Botërore e i zbatuar nga pala shqiptare dhe ajo e Malit të Zi përfundoi sot

Ka përfunduar sot projekti "Menaxhimi i integruar i Liqenit të Shkodrës", projekt ky i financuar nga Banka Botërore dhe i zbatuar nga pala shqiptare dhe ajo e Malit të Zi. Në përfundim të projektit, mes Shqipërisë dhe Malit të Zi u nënshkruan edhe dy marrëveshje bashkëpunimi, që synojnë vazhdimin e përpjekjeve të përbashkëta për mbrojtjen e biodiversitetit në Liqenin e përbashkët të Shkodrës.


XS
SM
MD
LG