Lidhje

Media Arkivi

Shitja e hidrocentraleve


Në Shqipëri, shoqëria turke Kurum duket se është favorite për blerjen e katër hidrocentraleve të vegjël, Bistrica 1 dhe 2 në jug të vendit dhe Shkopet e Ulëz në veri. Në dy gara të zhvilluara vecmas e ku morën pjesë 7 kompani dhe konsorciume të huaja dhe vendase, Kurum dha sot ofertën më të lartë, me një total prej afër 110 milion euro.

XS
SM
MD
LG