Lidhje

Media Arkivi

Fushata e donacioneve


Rritja ekonomike këtu në Shtetet e Bashkuara ende nuk po tregon energjinë e nevojshme për të kapërcyer plotësisht krizën. Papunësia mbetet e lartë, bizneset mbeten të pasigurta dhe të rezervuara në operimet e tyre. Kjo klimë ekonomike ka rënduar dukshëm tek organizatat bamirëse, të cilat janë detyruar të reduktojnë shumë operacione për mungesë fondesh. Por ka edhe shembuj optimistë.

XS
SM
MD
LG