Lidhje

Media Arkivi

Gazetarët e Kosovës gjatë vitit 2012


Në Kosovë, shoqatat e gazetarëve e cilësuan vitin 2012 si shumë të vështirë për punën e tyre. Ata thanë se gjatë këtij viti janë shënuar 24 raste, të dhunës e kërcënimeve ndaj gazetarëve dhe pengimit të tyre në punë. Sipas Asociacionit të Gazetarëve Profesionistë të Kosovës, në këto veprime ishin përfshirë edhe autoritetet shtetërore, si dhe grupe të ndryshme të interesit.

XS
SM
MD
LG