Lidhje

Media Arkivi

Intervistë me Iris Luarasin


Dhuna në familje si dhe dhuna ndaj grave e fëmijëve është një problem shqetësues për shoqërinë shiptare. Në vitin 2012 në Shqipëri janë shënuar 24 raste grash e vajzash të vrara si pasojë e dhunës. Për të folur më tej për situatën e dhunës ndaj grave e vajzave, ishte e ftuar në studion e Ditarit Iris Luarasi, drejtore e Linjës së Këshillimit për gratë e vajzat në Shqipëri.

XS
SM
MD
LG