Lidhje

Media Arkivi

Intervistë me Nadeem Ilahin


Shefi i misionit të FMN-së për Shqipërinë, Nadeem Ilahi thotë se viti 2013 do të jetë një vit i vështirë për ekonominë shqiptare. Në një intervistë me kolegen Rudina Dervishi, zyrtari i FMN-së flet për rrezikun e borxhit të lartë, problemet e sektorit bankar dhe nevojën për reforma strukturore.

XS
SM
MD
LG