Lidhje

Media Arkivi

Firmat italiane në Durrës


Firmat italiane dhe ato shqiptare në qytetin e Durrësit po bashkëpunojnë për të përballuar pasojat e krizës, rënien e prodhimit dhe çrregullimin e tregjeve. Në qytetin e dytë më të madh të vendit veprojnë mbi 230 firma italiane, të cilat kanë gjetur në Durrës kushte më të favorshme pune dhe një klime më të mirë biznesi.

XS
SM
MD
LG