Lidhje

Media Arkivi

Fillon fushata zgjedhore në Maqedoni


Në Maqedoni, ka filluar fushata për zgjedhjet vendore që do të mbahen më 24 mars. Procesin do ta mbikqyrin 320 vëzhgues të OSBE-së dhe Zyrës për Institucione Demokratike dhe të Drejtave të Njeriut (ODIHR). Fushatës i kanë paraprirë mjaft debate politike ndërkoqë që protestat e dhunshme të ditëve të fundit kanë lënë në hije aktivitetet parazgjedhore.

XS
SM
MD
LG