Lidhje

Media Arkivi

Intervistëme Znj. Klajda Gjosha


Komisioni i Kombeve të Bashkuara për gratë filloi sesionin vjetor me thirrje për të eliminuar dhunën kundër grave dhe vajzave, një fenomen global që prek miliona gra në mbarë botën. Zëvendës ministrja shqiptare e Punës, Çështjeve Sociale dhe Shanseve të Barabarta, Klajda Gjosha merr pjesë në këtë sesion.

XS
SM
MD
LG