Lidhje

Media Arkivi

Kosovë, grupi i ripajtimit


Në Kosovë, sot filloi nga puna Grupi për ballafaqimin me të kaluarën dhe pajtimin, i cili synon mbledhjen e informatave dhe dëshmive të viktimave të dhunës dhe luftës në Kosovë. Grupi, synon po ashtu hartimin e strategjisë mbi mekanizmat për hulumtimin e së vërtetës, riparimin e dëmeve të luftës dhe përmirësimin e drejtësisë penale. Në takimin e sotëm u tha sa pengesa kryesore në këtë proces qëndron në çështjet që kanë mbetur akoma të hapura me Serbinë.

XS
SM
MD
LG