Lidhje

Fati i pengut francez në Mali ende i pakonfirmuar


Philippe Verdon

Agjencia e lajmeve e Mauritanisë së ANI njofton se ekzekutimi i pengut Philippe Verdon ndodhi më 10 Mars.

Një agjenci afrikane e lajmeve thotë se dega e al-Kaidës në Afrikën veriore ka ekzekutuar një peng francez në hakmarrje për ndërhyrjen ushtarake të Francës në Mali.

Agjencia e lajmeve e Mauritanisë së ANI njofton se ekzekutimi i pengut Philippe Verdon ndodhi më 10 Mars.

Vrasja nuk është konfirmuar, dhe Ministria e Jashtme franceze nuk pranoi të komentojë.

Philippe Verdon ishte një nga dy shtetasit francezë të rrëmbyer në nëntor 2011 në Mali, në qytetin verior Hombori.
XS
SM
MD
LG