Lidhje

Media Arkivi

Durrësi dhe sfida e legalizimeve


Agjencia e Legalizimit dhe Urbanizimit të Zonave Informale në rrethin e Durrësit është ndarë në disa pjesë nga janari në përpjekje që të përpunojë mbi 22 mijë dosje pronash të reja. Kruja është ndarë me një zyrë më vete, po ashtu edhe bashkitë dhe komunat më të vogla të Durrësit, për të shqyrtuar mijëra dosje që prej 7 vjetësh presin përgjigje nga një zyrë e vetme.

XS
SM
MD
LG