Lidhje

Media Arkivi

Reagime lidhur me bisedimet


Është e paqartë se në ç'mënyrë mund të ndikojë një marrëveshje në jetën e përditshme të banorëve të Kosovës dhe se si do të realizohej ajo në terren nëse arrihet. Materiali paraqet disa reagime në Kosovë lidhur me bisedimet e sotme të Brukselit.

XS
SM
MD
LG