Lidhje

Media Arkivi

Korrupsioni ne Kosovë


Në Kosovë, Agjencia Kundër Korrupsionit bëri të ditur se gjatë vitit 2012 janë mbledhur 164 informata për raste të dyshimta të korrupsionit, prej të cilave 52 janë dërguar në prokurori dhe polici. Në raportin e publikuar sot, zyrtarë të kësaj agjencie thanë se Kosova ka shënuar përparim në nxjerrjen e ligjeve për luftimin korrupsionit, por shqetësim mbetet luftimi i tij. Autoritetet në Kosovë thonë se janë të përkushtuara në luftën kundër korrupsionit, por, organizatat jo qeveritare thonë se korrupsioni në Kosovë vazhdon të mos luftohet dhe se po shënon rritje nga viti në vit.

XS
SM
MD
LG