Lidhje

Media Arkivi

Draft Entry


Parlamenti në Tiranë nisi sot shqyrtimin e një projekt-rezolute për çështjen çame. Komisioni parlamentar i politikës së jashtme diskutoi mbi kërkesat e paraqitura në emër të komunitetit çam për të kthyer disa të drejta historike të tyre, mbi prona dhe dinjitetin e tyre njerëzor, si dhe për të riaktivizuar traktatin e miqësisë midis Shqipërisë dhe Greqisë, pas heqjes nga Athina të ligjit të ligjit të luftës. Me miratimin e kësaj projekt-rezolute Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitet ka kushtëzuar edhe koalicionet parazgjedhore me partitë e mëdha.

XS
SM
MD
LG