Lidhje

Media Arkivi

Zgjedhjet në Maqedoni


Raundi i dytë i zgjedhjeve dje në Maqedoni kaloi i qetë, por opozita ankohet për parregullsi dhe manipulime nga ana e partive në pushtet. Partia VMRO-DPMNE ka fituar postet e kryetarëve të 55 komunave dhe të qytetit të Shkupit, ndërsa Bashkimi Demokratik për Integrim në 14 komuna. Partia Demokratike Shqiptare në dy komuna dhe Lidhja Social Demokrate në tetë komuna. Kjo e fundit i quan zgjedhjet jolegjitime, kurse Maqedoninë një vend jo të lirë dhe as demokratik.

XS
SM
MD
LG