Lidhje

Media Arkivi

Përmbytjet në Nënshkodër


Në zonën e Nënshkodrës janë zgjeruar përmbytjet, për shkak të shkarkimit të ujrave të tepërta nga Hidrocentralet e Kaskadës së Drinit, por edhe fryrjes së lumejve dhe Liqenit të Shkodrës. Një pjesë e banorëve kanë nisur të largojnë bagëtitë dhe bazën ushqimore, ndërsa njëra prej komunave të Nënshkodrës kërkoi për shpalljen e emergjencave civile.

XS
SM
MD
LG