Lidhje

Media Arkivi

Referendum mbi importin e mbetjeve


Në Shqipëri presidenti Bujar Nishani vendosi sot të shpallë 22 dhjetorin si ditën e mbajtjes së referendumit kundër importit të mbetjeve. Kërkesa për këtë referendum është një nismë e një grupi përfaqësuesish ambientalistë dhe të shoqërisë civile, sipas të cilëve, vendi nuk ka strukturat për të kontrolluar hyrjen nga jashtë të mbetjeve e për pasojë mund të rrezikojë futjen edhe të lëndëve të rrezikshme.

XS
SM
MD
LG