Lidhje

Media Arkivi

Zone e re Tiranë - Durrës


Ne hapesiren midis Tiranes dhe Durresit eshte krijuar nje zone e re industriale. Komuna e Xhaf Zotaj ka mirepritur nje mori biznesesh te medha e te vogla, ku jane punesuar mijera njerez. Komuna u ka krijuar lehtesira bizneseve me kerkesen qe te punësojne banoret e zones.

XS
SM
MD
LG