Lidhje

Media Arkivi

Trashëgimia kulturore dhe turizmi


Trashëgimia kulturore dhe turizmi zënë ende pak peshë në zhvillimin ekomik në jug të Shqipërisë. Pengesë janë bërë dëmtimet ne Qendren Historike te Gjirokastrës nga ndërtimet pa kriter dhe problemet me shërbimet turistike. Institucionet e kulturës po zhvillojne kohet e fundit aktivitete per te sjelle ne vemendje nxitjen e turizmit.

XS
SM
MD
LG