Lidhje

Media Arkivi

BE-Shqipëri, zgjedhjet në fokus


Komisioni europian nënvizoi sot edhe një herë rëndësinë kyçe që ka për Shqipërinë mbajtja e zgjedhjeve të 23 qershorit sipas standarteve ndërkombëtare. Në përfundim të takimit të Këshillit të Stabilizim Asocimit mes vendeve anëtare dhe Shqipërisë, komisioneri për zgjerimin Stefan Fyle shprehu shqetësim për situatën e krijuar në komisionin Qëndror të Zgjedhjeve. Këshilli trajtoi një sërë çështjesh që lidhen me të ardhmen e integrimit europian të vendit duke vënë theksin te plotësimi i masave kyçe që do të mundësonin dhënien e statusit kandidat për Shqipërinë.

XS
SM
MD
LG